Urlev Antik & Design i Go' Morgen Danmark

Hej allesammen.

Mandag d. 4. August havde jeg (Martin), fornøjelsen af at medvirke i et indslag på Go'Morgen Danmark, hvor jeg skulle ind og fortælle om de nogen af de nyeste trends, man skal gå efter når man er ude på nogen af de utallige loppemarkeder der er i Danmark. Jeg besluttede mig for at tage en gammel Christian Dell lampe og en gl. industriel fiskekasse med.

Den trend jeg valgte at fokusere på og tale om var den "industrielle stil", som er meget op i tiden, og som har været fremme i Frankrig og Tyskland i en del år. Industri stilen er for alvor rykket ind i boligindretningen og ting som fremstår rå, patineret, autentisk samt tidsløs er noget som helt klart skaber personlighed i hjemmet.

Formgivning og robusthed er nøgleordet, og som ekstra bonus bliver materialerne kun smukkere med tiden. Tingene må godt fremstå med lidt slid og tingene skal være funktionelle

Hos Urlev Antik & Design vil vi også løbende på hjemmesiden få forskellige spændende industrielle ting ind, så hold øje med det!

Indslaget kan ses her:

http://go.tv2.dk/2014-08-04-guide-sådan-gør-du-et-kup-på-loppemarkedet

De Bedste Hilsner

Urlev Antik & Design

Tags:

Udvalgte Indlæg
Nyeste Post
Arkiv
Søg via Tags
Følg os 
  • Facebook Basic Square