Urlev Antik & Design medvirker i "Loppe Deluxe" på TV2

FØLG OS PÅ TV2 :

Urlev Antik & Design besluttede i Maj måned at sige "ja" til at medvirke i et nyt loppemarkedsprogram serie "Loppe Deluxe", lavet af Bermuda Production, der pt. kommer hver mandag kl. 20.50 på TV2 i august og september måned. Allan og jeg (Martin), valgte at medvirke i netop dette program, da vi synes selve konceptet først og fremmest lød udfordrende, anderledes og sjovt.

Efter utallige spændende køb, salg til glade kunder, sjove diskussioner indbyrdes og selvfølgelig nye bekendtskaber, er vi blevet mange erfaringer rigere og måske er vi i sidste ende også blevet "en lille smule" klogere på, hvordan man mest effektivt køber op på diverse loppemarkeder, i både ind og udland ;)

Vi har haft fornøjelsen af at være med i hele 3 programmer, hvilket vil sige, at vi både har oplevet et stort loppemarked i Tyskland (Leipzig), et charmerende et i Sverige (Ronneby) og til sidst Viborg bagagerumsmarked, hvor der blev fundet en del rigtig gode fund ;)

Disse programmer kan som sagt ses på TV2, og de nedenstående datoer er dem vi har medvirket i:

18.8.2014 - Leipzig

http://play.tv2.dk/programmer/underholdning/tv-shows/loppe-deluxe/leipzig-marked-86870/

8.9.2014 - Ronneby

Kan ses nu på mandag på TV2 kl. 2050 eller på:

http://play.tv2.dk/programmer/underholdning/tv-shows/loppe-deluxe/ronneby-marked-snigpremiere-87665/

15.9.2014 - Viborg

Kan ses på TV2 eller på play.tv2.dk

Håber I vil følge os og at I derudover finder disse loppemarkeder mindst lige så spændende og hyggelige som vi gjorde! Det har hvertfald alt i alt været en meget lærerig og begivenhedsrig proces at være med i programmet.

Vi ser derudover meget frem til til at handle med jer herinde!

De Bedste Hilsner Urlev Antik & Design

Udvalgte Indlæg
Nyeste Post
Arkiv
Søg via Tags
Følg os 
  • Facebook Basic Square